haberL haberR
5 facebook twitter googleplus

Esra Ronabar kimdir? Esra Ronabar ölümden döndü

22 Eylül 2013 Pazar, 13:41
Oyuncu Esra Ronabar, Sarıyer Bahçeköy Yolu üzerinde trafik kazası geçirdi. Kaza’da otomobil sürücüsü ve yanında bulunan oyuncu Esra Ronabar araç içinde sıkıştı. Esra Ronabar kimdir? Esra Ronabar hangi dizilerde oynadı ve oynuyor?
Esra Ronabar kimdir? Esra Ronabar ölümden döndü
Esra Ronabar, sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi. Esra Ronabar ölümden döndü. Esra Ronabar Sarıyer Bahçeköy Yolu üzerinde trafik kazası geçirdi.. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Sarıyer Bahçeköy Yolu üzerinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. 34 YJ 2... plakalı kamyon Hamza Ö. yağmur nedeniyle aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı yönden gelen Ertürk Y. idaresindeki 34 ZH 1... plakalı araç ile çarptı. Kaza nedeniyle otomobil sürücüsü Ertürk Y. ile yanında bulunan oyuncu Esra Ronabar araç içinde sıkıştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları araç içinden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle oluşan trafik araçların çekilmesiyle normale döndü.Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

ESRA RONABAR KİMDİR?

Esra Ronabar, 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.Başarılı oyuncu eğitimini Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalında tamamlamıştır.Daha önce birçok dizide rol almış olan Esra Ronabar hayattan korkma adlı filmde de rol almıştır.Esra Ronabar ezel dizisi ile büyük çıkış yakalayan Barış Falay ile 2006 yılında evlenmiştir Esra Ronabar’ın bu evlilikten Rüzgar adında bir erkek çocuğu vardır.Çiftin evliliği hala devam etmektedir Ronabar bir ropörtajında “İşte ve eşte doğru seçimi yaptım” diyerek mutlu bir evliliklerinin olduğu belirtmiştir.

Filmografisi

Sana Bir Sır Vereceğim - 2013 (Esra)
Uçurum - 2012 (Nur)
Küstüm Çiçeği - 2010
Son Osmanlı - 2005
Beyaz Gelincik - 2005 (Bahar)
Bir İstanbul Masalı -2003 (Binnur Goyalı)
A.G.A - 2003 (Cansu)
Kader Ayırsa Bile - 1998 (Suna)