haberL haberR
0 facebook twitter googleplus

Magazin

08 Ekim 2013 Salı, 15:01
Paylaş
Tweet
Paylaş
Gönder
Yazdır
A
A
Gönder
Ana Sayfa » Magazin » Gözde Kansu Kimdir?(Veliaht yarışması)

Gözde Kansu Kimdir?(Veliaht yarışması)

Veliaht yarışmasının sunucusu Gözde Kansu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.
Gözde Kansu Kimdir?(Veliaht yarışması)Veliaht yarışmasının sunucusu Gözde Kansu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.
Ekranların yeni yarışma programı Veliaht'ın güzel sunucusu Gözde Kansu giydiği elbise nedeniyle eleştirildi.
 


Oyunculuğa nasıl başladı
 
Oyunculuğa nasıl başladığımı anlatmak için çok geri gitmek gerekiyor çünkü her şey baleyle başladı. Doğduğumda çok esnek olduğum için ailem korkup beni doktora götürmüş (gülüyor). Doktor da "Bu kızı hemen baleye yazdırın" demiş. Yaşıtlarım anaokuluna giderken; ben kendimi bale resitallerinde buldum. Ben okul hayatımda sürekli okulu kırıp, okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer alan, sahneden inmeyen öğrencilerinden oldum. Tiyatrocular ne yapıyor, sınavlara nasıl giriliyor derken kendimi İstanbul'da buldum. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın oyunlarını seyretmeye İstanbul'a geldim. Ekiple tanıştım ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildim. Antalya'dan dönünce de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girdim ve kazandım.
şeklinde belirtti. 
 
Filmografisi
 
Hanımın Çiftliği (TV dizisi) 2010
Bahar Dalları (TV dizisi) 2009 Emine
Neşeli Hayat 2009
Dudaktan Kalbe 2007-8 Nimet Başar Altuğ
Issız Adam 2008 Sinem
Cemile (TV dizisi) 2006 Elvan
Haylaz Babam (TV dizisi) 2005 Sekreter Yasemin
Kısmet (dizi) (TV dizisi) 2005 Ebru
Canım Benim (TV dizisi) 2004
Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi) 2004
Yeter Anne (TV dizisi) 2002 Deniz
Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000
Abuzer Kadayıf (film) 2000 Plajdaki kız
Ayrılsak da Beraberiz 1999 Öğretmen
Çiçek Taksi 1995
 
Etiketler : veliaht, gözde kansu
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
Yorum Yaz

VİDEO GALERİ

E bilet protestosuna polis müdahalesi
  • E bilet protestosuna polis müdahalesi
  • Motosiklet gösterisinin böylesini görmediniz
  • Gasp dehşeti kamerada
  • Dicle nehri böyle yandı


YAZARLAR

  • Nazlı ILICAKNazlı ILICAKCHP ve Baykal
  • Nuh GÖNÜLTAŞNuh GÖNÜLTAŞGül'ün sitemi ve 'cumhurbaşkanının başbakanı olma'nın anlamsızlığı
  • Yavuz BAYDARYavuz BAYDARGabo'ya veda: 'Hayal gücüne kim zincir vuracak, şaşarım'
  • Gökhan BACIKGökhan BACIKKemalizm sonrası Türkiye ne yapacak?
  • Ali Atıf BİRAli Atıf BİRDevlet zorlamasıyla reyting ölçümü bu kadar olur!
  • Doğu ERGİLDoğu ERGİLSiyasetin doğası
  • Aykut IŞIKLARAykut IŞIKLARPetek, Başbakan'dan yardım istedi ama...
  • Bilal ÖZCANBilal ÖZCANYayıncının kitabı!
  • Elif KORKMAZELElif KORKMAZELVazgeçilmez proteinler
  • Cüneyt TANMANCüneyt TANMANDaha farklı bile olurdu
Nazlı ILICAKCHP ve Baykal

FOTO GALERİ

  • Uçaklardan bomba yağdı
  • Kaplan öküzün boynuna yapıştı kaldı
  • MİT ve akıl almaz operasyonları
  • Peygamber sevgisi salonu doldurdu
  • Cumhurbaşkanlarının ilkleri ve enleri
  • İşte zihin açan o besinler
  • Dünya hakkında hiç duyulmamış gerçekler
  • Cimbom ağır yaralı
  • Öyle bir faydası var ki!
Uçaklardan bomba yağdı
Kapat