haberL haberR
0 facebook twitter googleplus

Magazin

08 Ekim 2013 Salı, 15:01
Paylaş
Tweet
Paylaş
Gönder
Yazdır
A
A
Gönder
Ana Sayfa » Magazin » Gözde Kansu Kimdir?(Veliaht yarışması)

Gözde Kansu Kimdir?(Veliaht yarışması)

Veliaht yarışmasının sunucusu Gözde Kansu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.
Gözde Kansu Kimdir?(Veliaht yarışması) Veliaht yarışmasının sunucusu Gözde Kansu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.
Ekranların yeni yarışma programı Veliaht'ın güzel sunucusu Gözde Kansu giydiği elbise nedeniyle eleştirildi.
 


Oyunculuğa nasıl başladı
 
Oyunculuğa nasıl başladığımı anlatmak için çok geri gitmek gerekiyor çünkü her şey baleyle başladı. Doğduğumda çok esnek olduğum için ailem korkup beni doktora götürmüş (gülüyor). Doktor da "Bu kızı hemen baleye yazdırın" demiş. Yaşıtlarım anaokuluna giderken; ben kendimi bale resitallerinde buldum. Ben okul hayatımda sürekli okulu kırıp, okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer alan, sahneden inmeyen öğrencilerinden oldum. Tiyatrocular ne yapıyor, sınavlara nasıl giriliyor derken kendimi İstanbul'da buldum. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın oyunlarını seyretmeye İstanbul'a geldim. Ekiple tanıştım ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildim. Antalya'dan dönünce de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girdim ve kazandım.
şeklinde belirtti. 
 
Filmografisi
 
Hanımın Çiftliği (TV dizisi) 2010
Bahar Dalları (TV dizisi) 2009 Emine
Neşeli Hayat 2009
Dudaktan Kalbe 2007-8 Nimet Başar Altuğ
Issız Adam 2008 Sinem
Cemile (TV dizisi) 2006 Elvan
Haylaz Babam (TV dizisi) 2005 Sekreter Yasemin
Kısmet (dizi) (TV dizisi) 2005 Ebru
Canım Benim (TV dizisi) 2004
Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi) 2004
Yeter Anne (TV dizisi) 2002 Deniz
Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000
Abuzer Kadayıf (film) 2000 Plajdaki kız
Ayrılsak da Beraberiz 1999 Öğretmen
Çiçek Taksi 1995
 
Paylaş
Tweet
Paylaş
Gönder
Yazdır
A
A
7 aylık bebek inat kurbanı oldu
NİSA'NIN KATİLİ BÜROKRASİ
Etiketler : veliaht, gözde kansu

Yorum Yaz

VİDEO GALERİ

Hırsıza dur demek suçmuş
  • Hırsıza dur demek suçmuş
  • Filistinli anne vurulan ogluna böyle koştu
  • Parlamentoda savaş gibi kavga
  • Fanatik yahudi BBC muhabirine saldırdı


YAZARLAR

  • Nazlı ILICAKNazlı ILICAKSelam dosyası kapatılmamalı
  • Gülay GÖKTÜRKGülay GÖKTÜRKCeylanpınar'da ne oldu?
  • Nuh GÖNÜLTAŞNuh GÖNÜLTAŞBülent Arınç farkı...
  • Yavuz BAYDARYavuz BAYDARMalatya-Tunceli-Elazığ sathında seçim nabzı
  • Gökhan BACIKGökhan BACIKHukuk dalgalarında sörf eden ülke
  • Perihan ÇAKIROĞLUPerihan ÇAKIROĞLUİş insanları "barış meleği" olur mu?
  • Yaşar ERDİNÇYaşar ERDİNÇEnflasyon raporu ve döviz stratejileri
  • Bilal ÖZCANBilal ÖZCANBir şarkı macerası!
  • Elif KORKMAZELElif KORKMAZELSebzelerin rengi tesadüf müdür?
  • Ali DEMİRELAli DEMİRELHz.Ömer halkın içinde Hak'la birlikte yaşıyordu
Nazlı ILICAKSelam dosyası kapatılmamalı

FOTO GALERİ

  • Aslında o filmler bakın nasıl çekiliyor?
  • Katliamın arkasındaki asıl neden ortaya çıktı
  • Bayram iznini 9 güne çıkarmanın formülü
  • İbrahim Tatlıses yeniden ameliyat olacak
  • Polis aileleri Emniyet önünde nöbet tutuyor
  • Kapalıçarşı'da alarm zilleri çalıyor
  • Yozgat'ta feci kaza
  • Az parayla yapılabilecek 15 iş
  • Bebeği sebze kasasında sürükledi
Filmler böyle çekiliyor