haberL haberR
0 facebook twitter googleplus

KAÇAK DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI BURADA HD İZLE (MEMATİ)

Ana Sayfa » Magazin » KAÇAK DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI BURADA HD İZLE (MEMATİ) haberi
04 Eylül 2013 Çarşamba, 11:55
Kurtlar Vadisi'nin Mematisi Gürkan Uygun'un baş rol oynadığı Kaçak dizisi yakında ATV'de başlıyor. Kaçak dizisi için ilk fragman da seyircilerle paylaşıldı. Kaçak dizisimde kimliğini saklamak zorunda kalan ve kendisine yeni bir hayat kuran bir polisin hikayesi işleniyor.
KAÇAK DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI BURADA HD İZLE (MEMATİ)
Kaçak dizisi, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin (Gürkan Uygun) öyküsünü anlatıyor. Kaçak dizisinin baş rollerinde Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz yer alıyor.

Gürkan Uygun yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisi canlandırıyor. Kaçak dizisinde "Serhat Hakeri" karakterini canlandıran Gürkan Uygun, çekimler için kahve ocağının başına geçti..

Yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı dizinin senaryosunu Zülküf Yücel yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hasan Küçükçetin, İnanç Konukçu, Selda Özer gibi oyuncular da yer alıyor.



Gürkan Uygun Kimdir?

1974 yılında İzmit'te doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı, 1990 yılında ise amatör tiyatroya başladı. Tatlı Kaçıklar, Affet Bizi Hocam, Böyle mi Olacaktı, Şapkadan Babam Çıktı, Deliyürek adlı dizilerde rol aldı. Fasülye adlı 35`lik sinema filminde oynadı. 7 yıl Dormen tiyatrosunda oyunculuk yaptı.

Özelikle Etnik müzikleri ve dünya müzikleri dinlemeyi çok seviyor. Resim, karakalem çizim ve ufak heykelcikler yapıyor. Bu konularda herhangi bir eğitim almamış. Bunların dışında klarnet çalmak istiyor. Evindeki aksesuarları ve kullandığı eşyaları kendi yapmayı seviyor.

Kurtlar Vadisi'nden sonra insanların sevgisini kazandı. Bundan çok büyük keyif duyuyor. İnsanlar onu Kurtlar Vadisi ile tanıdı. Bu dizi sayesinde beğenilen bir oyuncu oldu. Hayatında olumlu ve güzel değişiklikler oldu.

Televizyon dizilerinde rol almaya 1995 yılında başladı. Kurtlar Vadisi ekibiyle de Deliyürek döneminde tanıştı. Deliyürek'in ardından bu dizi için düşünüldü. Kurtlar Vadisi'ne başlaması da bu şekilde oldu.

Kurtlar Vadisi Memati

Çocukken işlediği bir cinayet yüzünden uzun yıllar hapiste yatmıştır. Mafyanın çeşitli mevkilerinde tetikçilik yapmıştır. Polat Alemdar'la tanıştıktan sonra onun için çalışmaya başlamıştır.

Sinirli ve aceleci karakteri yüzünden, olayları bütün olarak incelemek yerine kestirmeleri kullanmayı tercih eder. Hiçbir bilgisi olmamasına rağmen, Irak ve Irak`ta yaşayan insanlara karşı önyargılıdır. Memati için, Polat Alemdar'ın istek ve emirleri her şeyin üstündedir. Polat Alemdar`ın hizmetindeyken, artık bir mafya tetikçisi değil silahlı bir vatanseverdir. Doğrudan sonuca ulaşma yeteneği onun en önemli özelliğidir.

Filmografi

Kurtlar Vadisi Irak, Memati, 2005

Çarpışma, Musta, 2005

Şapkadan Babam Çıktı, Kerem, 2003

Kurtlar Vadisi, Memati, 2003

Aşkım Aşkım, 2001

Fasulye, Koruma, 1999

Yılan Hikayesi, Bölüm Oyuncusu, 1999

Deli Yürek, Cihan, 1999

Affet Bizi Hocam, 1998

Hoşçakal Yarın, 1998

Tatlı Kaçıklar, Tolgahan, 1996

Çiçek Taksi, Konuk oyuncu, 1995